BUBYO, Etstur İle Kontrat İmzalayan İlk Uygulama Oteli Oldu

BUBYO, Etstur İle Kontrat İmzalayan İlk Uygulama Oteli Oldu

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Eğitim ve Uygulama Tesisi, Türkiye’nin önemli seyahat acentalarından biri olan Etstur ile oda satışı için ortak hareket etme kararı aldı. İş birliği ile ilgili sözleşme imza programı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ev sahipliğinde gerçekleşti. İmza programına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Kuş, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, Etstur İç Turizm Kontrat Müdürü Murat Özcan ve Etstur Online Bölge Müdürü Kerem Meto katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Etstur ile yapılan anlaşmanın Etstur için olduğu kadar üniversitemiz için de bir ilk olduğunu belirtirken, sektöründe kurumsallaşmış ve lokomotif görevi gören bir firmayla işbirliğinin mutluluk verici bir gelişme olduğunu kaydetti. Firma temsilcileri de gerçekleştirilen iş birliğinden duydukları memnuniyeti paylaşarak üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’e teşekkür etti.

İmzalanan kontrat ile uygulama otelinde belirli bir oda kontenjanın Etstur tarafından satışı sağlanacak. İş birliği ile otel doluluk oranlarının arttırılarak tesis misafirlerine daha yüksek standartlarda hizmet sunumu da amaçlanıyor. 

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
0266 612 1423 basin@balikesir.edu.tr